WordPress internetsites

Hulp nodig bij de ontwikkeling van een nieuwe (WordPress) internetsite? Is uw huidige internetsite niet meer van deze tijd en bent u op zoek naar een responsive, cq. mobiel vriendelijke internetsite? Of is het tijd worden dat de oude internetsite gemaakt in een specifiek systeem wordt omgezet naar een standaard content management systeem?

Goed en aansluitend op uw wensen

Op basis van een eigen of standaard template assisteren wij u bij de realisatie van een WordPress internetsite. WordPress is werelds meest gebruikte content management systeem waarmee u zelf na oplevering de teksten, afbeeldingen en overige zaken kunt wijzigen. Eenvoudig en snel!

Wij werken met professionele, zoekmachine vriendelijke WordPress designs (sjablonen) die we naar wens kunnen aanpassen. Hierdoor blijven de kosten voor u beperkt en kunt u ook na realisatie gebruikmaken van updates behorende bij het design. Uiteraard verwerken wij uw huisstijl – kleuren en logo – in uw nieuwe internetsite.

Standaard krijgt u:

  • Een responsive internetsite: bruikbaar op PC’s, tablets en telefoons.
  • Keuze uit veel designs. Incl. eigen logo en huisstijl kleuren.
  • Homepage + pagina’s. Contactformulier.
  • Google Analytics + aanmelding bij Google en BING zoekmachine.
  • Maar bovenal, een internetsite passend bij uw wensen.

Gaat u een bedrijf starten?

Bent u een starter, wilt u goed en snel een internetsite creëren? Op basis van een standaard template assisteren wij u bij de realisatie van een WordPress internetsite. Een internetsite voorzien van uw huisstijl! Hebt u nog geen huisstijl: Desgewenst assisteren we u ook bij het creëren van een logo, visitekaartje, etc.

Uiteraard is het mogelijk om uw specifieke wensen mee te nemen bij de realisatie van uw internetsite:

  • Meertalige site.
  • Evenementen kalender.
  • Nieuwsbrief functies etc.
  • Indien u reeds een internetsite heeft: wij kunnen een juiste migratie verzorgen naar de nieuwe internetsite waardoor problemen met zoekmachines en bezoekers wordt voorkomen.
  • Training/workshop gebruik WordPress, zodat u zelf direct aan de slag kunt.

Alle genoemde prijzen zijn in euro en ex. btw.

Wij verzorgen een hostingcontract bij een gerenommeerde en WordPress gekwalificeerde Nederlandse provider incl. domeinnaam naar keuze. Het abonnement (per maand) voor hosting en domeinnaam wordt op uw naam gesteld. Ter indicatie: voor een standaard WordPress hosting is er al een abonnement vanaf 8,- ex btw per maand. Een .nl domeinnaam kost circa 5,- ex btw per jaar.