Opdrachtgevers

Onderstaand enkele opdrachtgevers uit verschillende branches en de uitgevoerde werkzaamheden.

incadea GMBH

incadea’s recognized automotive industry expertise is embedded in proprietary software, based on Microsoft Dynamics Business Central, which drives a suite of retail solutions, available in 21 languages and fully localized to the specific needs of individual markets. With >80k users one of the largest Microsoft Business partners.

Activiteiten: www.incadea.com 

Werkzaamheden: Program Manager DAF Trucks
Verantwoordelijk voor de internationale levering van ERP systemen (Microsoft Dynamics Business Central 365) en interfaces voor DAF Trucks. O.a. voor de DAF Trucks eigen bedrijven in o.a. Parijs en omstreken, Praag en Turkije.
Start opdracht: augustus 2017 tot heden.

Werkzaamheden: Product Manager Truck Team
Verantwoordelijk voor de internationale Product ontwikkeling, Onderhoud en Support van ERP modules, zijnde een DAF Make Layer en Commercial Vehicles, gebaseerd op Microsoft Dynamics Business Central 365. Dit met teams uit Duitsland, Portugal en Griekenland.
Start opdracht: augustus 2019 tot heden.

CaryaGroup Benelux

Activiteiten: www.caryagroup.eu

Werkzaamheden: Program en Product Manager
Werkzaam als Program/Product Manager voor Carya Group, een Microsoft en Salesforce partner voor de Benelux met als portfolio o.a. incadea.dms (een Dealer Management Systeem (DMS) gebaseerd op de Microsoft Dynamics Business Central) en MyGuest; een CRM, Marketing en Sales oplossing gebaseerd op Salesforce.
Start opdracht: augustus 2021 tot heden.

Cox Automotive – incadea Munich

Cox automotive and incadea are committed to delivering global solutions that meet local needs. In order to achieve this, the company has built a global presence through incadea offices in Europe, Russia, Asia Pacific, Middle East and Latin America as well as a network of selected partners committed to providing excellent customer service and local market expertise.

incadea’s recognized automotive industry expertise is embedded in proprietary software, based on Microsoft Dynamics NAV, CRM and AX.

Contact: www.incadea.com | COX Automotive

Werkzaamheden: International OEM Delivery Manager
Verantwoordelijk voor de realisatie en internationale levering van Renault interfaces (gebaseerd op Microsoft Dynamics Navision) tussen Renault autodealerbedrijven en internationale Renault fabrikant systemen.
Start opdracht: mei 2017 tot dec 2018.

De Nieuwe Band

Al 30 jaar is de Nieuwe Band een onafhankelijke en zelfstandige coöperatie in biologische voeding. Een schakel tussen boeren, producenten, winkels en consumenten. Met ruim 70 medewerkers werken we met veel enthousiasme samen en leveren zo’n 3.000 producten aan winkels, horeca en instellingen.

Contact: www.nieuweband.nl

Werkzaamheden: Check en advies omtrent bestaand ERP migratie Microsoft Dynamics AX en Exact

Autoschadehuis

Autoschadehuis is ruim 30 jaar specialist in autoschadeherstel en de afhandeling daarvan. Autoschadehuis heeft negen vestigingen en drie loketten in Nederland. Contact: www.autoschadehuis.nl | 088-0880380

Werkzaamheden: Projectmanagement en inrichting iBoss schadeherstel software.

Ruim drie jaar heb ik met veel plezier nauw samen mogen werken met Ronald.
Met afstand de meest professionele ICT Manager die ik in mijn loopbaan ben tegengekomen. Ronald is namelijk veel meer dan een ICT Manager, naast het managen en stabiel houden van software, hardware, netwerken, websites en telefoniesystemen acteert hij als een gedreven stakeholder die proactief samenwerkt met een innovatieve, productieve, stabiele en betrouwbare business drive. Hij bewaakt processen, projecten en de kosten op een kwalitatief hoogwaardige en besluitvaardige manier en schroomt niet om hierover in gesprek te gaan wanneer hier aanleiding toe is. Ronald is zichtbaar in de organisatie en deelt kennis op verschillende niveaus, hierdoor is zijn draagvlak, maar ook voor de gehele ICT afdeling en haar beleid groot. Ronald managed zijn afdeling op een natuurlijke manier, duidelijk en oprecht met altijd in het oog houdend de kwaliteit en hoge graad van dienstverlening. Als persoon is Ronald prettig in de omgang, oprecht, vasthoudend en betrouwbaar.

Marc OudshoornDirecteur Commercie - Marketing & Business development - MultiLease

Jos Bogman – Ford dealer groep

Ford dealer Jos Bogman is voor Limburg het vertrouwde adres voor nieuwe en gebruikte Ford personen- en bedrijfswagens. Inclusief Ford erkend schadeherstel. Contact: www.ford-josbogman.nl | 046-4375353

Werkzaamheden: Ontwikkeling strategisch IT roadmap incl. plan van aanpak vervanging applicaties (incl. TCO en ROI).

Louwman Dealer Groep

Louwman is officieel dealer voor de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda, Alfa Romeo, Jeep, Lancia en Abarth. Alsmede is Louwman onder de naam Van Dorst actief met de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda. Louwman Dealer Group is sinds 2016 actief met het merk Peugeot onder de naam Blauwendaal in de regio Groot-Rotterdam en onder de naam Rüttchen met de merken Mercedes-Benz, Smart en Fuso in Zuid-Nederland. Contact: www.louwmandealergroup.nl

Werkzaamheden: Beschrijving dealer ICT landschap en advies toekomstig ERP landschap in een multi-merk, multi-locatie automotive dealer groep.

LinkedIn Ronald Snoek

Meer weten? Bekijk het LinkedIn profiel. Of bel 06-51188746.