Over SNK

SNK is een IT advies en services dienstverlener. Services zoals Software ontwikkeling, Projectmanagement, Product management services worden door de eigenaar Ronald Snoek of partners verzorgd.

Ronald Snoek is een Automotive/Retail IT expert. Een flexibele, open, resultaatgerichte, sensitieve people management, communicatieve, klant/service resultaatgerichte, analytische en initiatiefrijke persoonlijkheid.
Met een gedegen kennis van de ICT, e-business en klantcontactcenter diensten en producten. Ervaring met de informatievoorziening van een corporate en internationale IT omgeving in bedrijven met verschillende
business units en externe opdrachtgevers. Toepasbaar in multi-merk, multi-locatie, nationaal en internationaal.

Pragmatische en heldere visie op ICT en de toepassing daarvan in business en marketing processen. In staat om de business te vertalen naar ICT oplossingen. En deze efficiënt te implementeren als project or program manager.

Flexibele, open, resultaatgerichte, goede sensitieve people management vaardigheden, communicatieve, klant/service resultaatgerichte, analytische en initiatiefrijke persoonlijkheid. Met een gedegen kennis van de ICT, e-business en klantcontactcenter diensten en producten. Ervaring met de informatievoorziening van een corporate en internationale IT omgeving in bedrijven met verschillende business units en externe opdrachtgevers.

Met als specialisatie: Microsoft Dynamics Business Central 365 en Microsoft Dynamics CRM systemen.

IT advies en Project en Program management (NL of internationaal)

Vanuit SNK ondersteun ik -Ronald Snoek- Automotive en MKB bedrijven bij IT vraagstukken. Ik assisteer klanten die veelal te klein zijn om een eigen ICT afdeling te bemensen, maar zeker de uitdaging hebben om de ICT ontwikkelingen binnen de autobranche te kunnen blijven volgen en kostenefficiënt de ICT omgeving in te richten.

Tevens adviseer ik grotere automotive dealerholdings met vraagstukken omtrent IT en klant contact centers. En met name de bedrijven die worstelen met de steeds complexere multi-bedrijf-locatie-merk retail en de integratie van overgenomen bedrijven.

Een advies omtrent uw ERP migratie? Met zeer veel ervaring in program en delivery management van Microsoft Dynamics Navision en CRM systemen worden ingewikkelde migraties hanteerbaar en effectief.

Software ontwikkeling

Als klant maken wij – Ferry en Ronald – u deelgenoot van het ontwikkeltraject. Een agile werkwijze met meer dan twintig jaar ervaring in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie binnen de Automotive. Wij ontwikkelen in C#/.net maatwerk applicaties.

Verwacht Verkoop transactie Resultaat

Tevens verkopen wij een specifieke Automotive applicatie voor het berekenen van een verwacht transactie resultaat bij verkoop van auto’s, genaamd VVR.

Uiteraard zijn referenties op verzoek en in overleg met u te delen.

SNK IT B.V.
Contactpersoon: Ronald Snoek
Download CV

Telefoon: 06-51188746
Email: info@snk-it.nl
LinkedIn: LinkedIn

Herenweg 137B
2465 AG Rijnsaterwoude

Kamer van koophandel: 85994634