Advies en Projectmanagement

IT advies en projectmanagement

Vanuit SNK ondersteun ik -Ronald Snoek- Automotive en retail bedrijven bij IT vraagstukken. Ik assisteer bedrijven die veelal te klein zijn om een eigen IT afdeling te bemensen, maar zeker de uitdaging hebben om de IT ontwikkelingen binnen de autobranche te kunnen blijven volgen en kosteneffici├źnt de IT omgeving in te richten.

Tevens adviseer ik foodretailers en automotive dealerholdings met vraagstukken omtrent IT en klant contact centers. En met name de bedrijven die worstelen met de steeds complexere multi-bedrijf-locatie-merk retail en de integratie van overgenomen bedrijven.

Een advies omtrent uw ERP migratie? Met zeer veel ervaring in program en delivery management van Microsoft Dynamics Navision en CRM systemen worden ingewikkelde migraties hanteerbaar en effectief.

Program management

Veel verschillende projecten te managen? In Nederland of internationaal? Mist u aansluiting tussen IT projecten en de business? Met mijn (internationale) ervaring met projecten en verschillende programs zorg ik voor de juiste balans/afstemming en het behalen van de doelstellingen gesteld door de busines.