Met software het verschil maken

Wij ontwikkelen maatwerk software voor bedrijven in de Automotive (auto-dealer-bedrijf, leasing, verhuur en brandstofverkoop) en MKB. Wij realiseren specifieke klant wensen middels de door ons ontwikkelde standaard C#/.net modules.

Verwacht Transactie Resultaat berekenen

Met de door ons ontwikkelde Verwacht Transactie Resultaat applicatie is het mogelijk om vooraf het transactieresultaat van een autoverkoop te bepalen. De calculatie geeft een verwacht transactieresultaat aan de verkoopadviseur of verkoopleiding tijdens het verkoopgesprek.

Verwacht Verkoop transactie Resultaat

Personeel planning en tijdregistratie voor o.a. tankstations

Wij leveren een speciaal voor de brandstofverkoop ontwikkelde personeel/dienst planning applicatie die ingezet wordt om efficiënt en effectief de bemensing van de verschillende shifts op een brandstofstation te plannen.

Met onze planningsapplicatie is het mogelijk om snel en eenvoudig de planning voor het station in te vullen op basis van een normplanning. Tevens wordt de applicatie gebruikt voor tijdregistratie van oproepkrachten. Dit uiteraard voorzien van management informatie en een einde maand export naar een verloningspakket.

Niet automotive branche

Bent u actief in een andere branche en voldoen de standaard applicaties niet (meer)? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om te zien of wij uw wensen kunnen invullen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van de ontwikkeling van applicaties? Neem dan contact op met Ronald en Ferry via onderstaande knop.